metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)31.10.2018 16:42

Żal mi tej grupy zawodowej. Skoro jest tam tak dobrze, jak społeczeństwo myśli i pisze, to dlaczego są takie braki w szeregach Policji? Wiadomo -pieniądze. Nie dziwi mnie, że uderzyli tak mocno i wybrali taki termin -może nareszcie ich ktoś wysłucha, zauważy, doceni? Trzymam za nich kciuki.

121

eks ~eks (Gość)31.10.2018 16:44

Jakaś dziwna epidemia! Gdyby tak piekarze, wędliniarze, pracownicy wodociągów i ciepłowni nagle zaczęli chorować ciekawe czy policjanci by nie protestowali na forum?

41

kila ~kila (Gość)31.10.2018 17:37

Ci co źle mówią o policji a wcześniej o strajkujących strażakach niech odpowiedzą na pytanie? Czym będziecie walczyć z bandytami jak nie będzie policji i jak będziecie gasić pożary, ratować się z wypadków i innych nieszczęśliwych zdarzeń jak zabraknie strażaków?? Spisanymi na papierze obietnicami partii rządzącej czy dobrym słowem tatusia Tadeusza??

71

gość ~gość (Gość)31.10.2018 13:46

Zabrać im wszystkie przywileje!!! Niech pracuj A tak jak każdy w tym kraju. Nikt ich do tej pracy nie zmuszał A poszli tylko dlatego że są przywileje. A jak powoli się kończą to i szeregi topnieją-i to jest służba dla obywateli. Wszystko rozgrywa się o kasę!!! Traktować ich tak samo jak innych pracowników. A jak się nie podoba to do innej pracy. Mamy wolny rynek.

1021

gość ~gość (Gość)31.10.2018 17:53

Straż miejska jakoś nie choruje

33

gość ~gość (Gość)31.10.2018 18:04

Wszyscy powinni iść na L4.

31

gość ~gość (Gość)31.10.2018 18:35

Ty gościu masz ewidentnie problem z tą Policja powiedz lepiej ze niezły z ciebie tyfus który prawo i przepisy ma głęboko w d... I jestes ciągle prze nich nekany. Piszesz jak to dobrze w tej formacji ile przywilejów to sam się przyjmij w czym problem maja duże braki nawet takiego d.... jak ty napewno przyjmą żeby chociaż krawężniki szlifowal

31

gość ~gość (Gość)31.10.2018 18:47

Haha na ich miejsce nie ma chętnych osóS. braki są wszędzie i będą jeszcze większe. Nikt nie chcę się szarpać z cholota Polska

30

gość ~gość (Gość)31.10.2018 21:37

Osoby które nigdy nie pracowały w policji lub w innym zawodzie np.w fluzbie wieziennej lub sadzie mie mają jakichkolwiek podstaw żeby wypowiadać się o ich pracy. Żadnych. Mądry to zrozumie głupi każe zmienić pracę i iść do magazynów. Tyle w temacie. I nie podejmuje żadnej dyskusji bo społeczność Piotrkowa daje świadectwo w wyborach samorządowych. IQ poniżej... O sorry wy nawet nie wiecie co to IQ.

55

gość ~gość (Gość)31.10.2018 19:16

Ja jestem biedna emerytka też pójdę na zwolnienie może dołożą

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat